Kamu-kamu Yang Comel

Sunday, June 28, 2015

Tutorial buat entry thru email (kat android)

Hai semua(sambil lambai tangan)...hari ini LLK nak share dengan korang cara-cara nak post entry thru email (kat android)


Step 1:
Sign in blog korang dan click ke bahagian DESIGN.

Step 2:
Click SETTING 

Step 3:
Click mobile and email

Step 4:
Create password untuk post entry melalui email.


SIAPPPP.....senang baq hang...So,lepas ni bolehlah nak buat entry sambil berbaring/memasak/tengah guling-guling sambil tgk tv ke TAPI pastikan data internet tu ada lagi....kalau tak, tak leh nak nolong nyerrr......




Nota: entry korang juga boleh di post secara sms.....tapi mungkin akan dikenakan cas oleh telco....LLK xsure berapa sen/hengget.....sebab tu LLK lagi prefer guna email jek.....

Bagi yang berminat nak buat entry thru sms,anda click di ruangan ADD MOBILE DEVISE. Follow instruction yg diberikan oleh blogspot.


BYE BYE

3 comments :

  1. If you’re going to strap on the same fake watchesevery day, it needs to look good with both your Tuesday suit and your Sunday t-shirt, but you don’t want it to be boring. You don’t have to spend five figures to get a great breitling replica.Theklockor kopior Globemaster ($120) handles all situations effortlessly and is packed with technology like a totally anti-magnetic movement and a more accurate and durable co-axial escapement,you’ll notice the seconds hand seems to tick like on a quartz
    rolex replica, but this rolex replicais because of a special gear-and-spring system inside that gives it the so-called “deadbeat seconds” for more precise timekeeping.As the brand’s iconic omega repliqueindividual product, admirable adroitness and absolute kelly 35cm demonstrates what both central and outside.
    Buy Cheap air max
    online.


    ReplyDelete