Kamu-kamu Yang Comel

Friday, October 17, 2014

Sarang burung@ bird nest

Korang pernah minum sarang burung???

Saya pun tak pernah minum.....tapi rasa cam nak cuba....
Orang kata sarang burung ni banyak khasiat....bagus untuk kulit dan elokan peredaran darah...orang cina dah lama amalkan minum sarang burung....

Semalam pergi guardian pharmacy....kebetulan ada promosi untuk produk-produk sarang burung......so, kita pun rembat lah jugak....

Sarang burung dengan gula batu.....boleh minum terus or di panaskan dulu......





Update: tak rasa hanyir pun....sarang burung tu rasa dia macam makan jeli n rasa manis....

Thursday, October 2, 2014

Kembali bersiaran~ wehuuuuuuu!!!

assalammualaikum dan salam sejahtera........good morning every body....

dah 6 bulan lebih blog ni bersarang....Password blog pun dah tak ingatttt......habis semua number n alphabet aku cuba...masuk kali ke 20 baru berjaya............hehehe...

.tuan blog ni memang malas sekarang.....asik skodeng blog orang je keje nyer....

doakan agar penyakit malasnya beransur sembuh supaya blog ini sentiasa berupdate dari semasa kesemasa ye uolsss........

Happy Thursday n bye-bye