Kamu-kamu Yang Comel

Monday, January 6, 2014

Sessi Persekolahan dak Anis @ Tabika Perpaduan

Yuhuuuuuu........Saya dah pergi sekolah....sekolah tadika je pun....eh,orang panggil tadika ke tabika???? Yang pasti bukan tembika, kihkih.........mak kompiuslah nak sebut....
Hari khamis minggu lepas 1st day Anis kat sekolah....Pagi2 nak bangun pagi punyalah susah.....siap kena bergaduh dulu dgn dia baru nak masuk bilik air....huhuhu......tapi lepas dah mandi tu anis ok je.....dah tak sesabar nak pergi sekolah.walaupun pada mulanya anis agak malu-malu tucing kat semua orang, dah lama2 dia ok.....Tak nangis pun anak mama pergi sekolah....good girl( thumbs up)

Kadang2 masa awe anis habis meniaga tu dia singgah jenguk cucu dia....awe bagitahu mama yg anis suka main-main dalam kelas n tak pay attention masa cikgu bagi arahan.....ayoyo....kan dah kantoiiiii....
Xpe2x.....mama bagi anis tempoh sebulan untuk anis sesuaikan diri kat sekolah....and after that, siapppplah kalau asik main-main.....
Hari nie 1st day pakai baju seragam......comel tengok anak mama pakai baju kurung........baju seragam jenis gaun pun comel jugak....pagi tadi mama dah tanya cikgu pasal nak beli extra baju seragam.....kena tunggu 2-3 minggu baru boleh dapat another baju...lamanya nak kena tunggu......sab....sab...sab

Anis....belajar pandai2 tau....

0 comments :

Post a Comment