Kamu-kamu Yang Comel

Tuesday, January 7, 2014

Azam Tahun Baru Saya

Dah 7 hari berada kat tahun 2014, baru harini nak tulis segala azam tahun baru......teruknyaaaaaa....
Hahaha!!!!!
Tahun 2014 nie saya berazam nak;
~ Berjimat cermat..dalam erti kata lain berbelanja dgn berhemah
~ Puasa sunat setiap Isnin dan khamis dengan harapan berat badan saya dapat turun dengan jayanya....serta kurangkan makan makanan heavy masa lunch.....( tak makan lagi bagus, kihkh)
~cuba untuk belajar macam2 masakan
~Try to be mama n bini yang lebih matanggggg dari tahun sebelum2 ni, huhu
~try to work harder dari tahun seblm ni....tahun baru, jawatan baru, gred baru, gaji pun baru.....unit je still LAMAAAA.......sab...sab...sab

Rasanya tu je kot azam tahun baru saya......banyak2 sangat azam pun takut tak tercapai pulak......oklah tu jek....
Selamat tahun 2014....

0 comments :

Post a Comment