Kamu-kamu Yang Comel

Friday, November 22, 2013

Sos BBQ Rez-K



1-2 minggu lepas LLK ada beli sos BBQ homemade dari officemate.........Kira macam sos perapan instant...

Menjimatkan masa LLK untuk nak sediakan dinner masa hari-hari bekerja.....

Boleh tahan sehingga 1 tahun kalau di simpan dalam deep freezer......Dan yang paling best sos ni kalau simpan dalam deep freezer, ianya tak membeku macam  batu......MAGIC betul!!!!!

So, masa nak guna keluarkan je sos dari freezer dan marinate je ayam/ daging....Tak perlu tambah garam or gula.......Mudah je kan

Setakat ni , LLK dah 2x buat ayam bakar menggunakan sos BBQ Rez-K....Tapi, tak sempat nak ambil gambar....Lapar punya pasal.....Apa pun tak boleh,,,,, huhuhu......

Rasa dia just nice......Ada rasa manis-manis, pedas-pedas.......Budak-budak mesti suka......Yang paling penting, laki LLK makan tanpa banyak bicara (eh, klasiknya ayat aku, kahkah).......Kalau makan laju and senyap je tu maksudnya sedaplah tu......kihkih.....


Sape-sape berminat nak try sos BBQ Rez-K ni, bolehlah contact no seperti kat dalam gambar tu.......Sos ni limited stok....So, sape cepat dia dapat.......Kalau lambat, kena tunggu stok baru sampai.......



#p/s: next time LLK tepek gambar ayam BBQ k......
~BYE~

4 comments :

  1. PM: Fizah akustik jual.....sedap sos BBQ tu

    ReplyDelete
  2. Liana...brp RM? iols dok jauh. Pengedar terdekat tkde ke?

    ReplyDelete
  3. saya dah try lianaaaa....sgt sedap. Berbaloi-baloi

    ReplyDelete