Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, November 21, 2013

Secret Project~ Shhhhhh!!!!

Semalam bininya beriya menunggu en. suami beliau dalam kete kat carpark.....Nak dekat 30minit menunggu, sekali dapat sms..........Rupaya beliau masih bermeeting kat putrajaya sana tu...........Berpeluh mak menunggu dalam kete.....



Untuk mengisi masa lapanggggg yang ada, kita isi dengan aktiviti window shopping kat Jusco.....(Macam takde tempat lain nak pergi).....kihkih.....

Tak beli apa pun (konon)..............Tapi semalam, saya beli:-

 Sumber: Google



 Sumber: Google


http://www.scs-labs.com/images/soft%20brown%20sugar%202.jpg
Sumber: Google       


Secret project akan dijalankan pada cuti hujung minggu nanti..........Dah sucsess nanti, maka akan adalah entri terbaru pasal Secret Project nie, kihkih.......


Ok, tu je nak bagitahu...........~BYE~





0 comments :

Post a Comment