Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, October 9, 2013

Shake N Take~Sampai dah!!!

Akhirnya sampai jugak barang hakak....Hari-hari membebel bilalah nak dapat barang aku ni......Pagi tadi siap antar email kat bahagian jualan tut...tut.....Follow-up pasal barang yang hakak beli hujung bulan OGOS aritu.......Ce kira berapa lama hakak menunggu barang tu, huhuhu........




 

Inilah dia barang yang hakak beli tu........Shake N Take..Dapat Free 1 Travel Bottle....Mesti korang dah ada satukan benda nie......sebab benda nie sangat hot dipasaran......












TAPI










Hakak beli bukan sebab nak buat jus buah pun.......Beli sebab nak buatkan 1st puree untuk Aina.....End of this month budak kecik tu dah 6 bulan...So, bolehlah nak bagi dia try makan makanan yang soft-soft.....









Alasan ko ye senah....blender banyak-banyak yang kat stor tu nak buat ape? 








hahaha!!!!






saya bukan ngada-ngada.....Tapi serius bender tu besar sangat....Benda yang nak diblend tu sikit je pun......Sebab tu saya beli blender mini ni (^_^)









Mini blender nie comel je saiz dia....Sesuailah sangat dengan kuantiti makanan yang nak diblend nanti.....Sebab budak kecik bukan makan banyak sangat pun.....sambil-sambil tu,Mak n ayah baby boleh tumpang guna mini blender ni buat ice blended.




 Promotion Shake N Take nie still on lagi kat MyDeal, Hulala and Living Social. Sape-sape yang berminat nak beli mini blender ni cepat-cepat grab sebelum promotion tamat.



~BYE~








2 comments :

  1. Liana...kasi mkn itu sweet potato Jepun. Mesti anak ko suka weh. Rebus/steam dulu b4 blend

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok...ok...japanese sweet potato kan......esk aku cari kat jusco...tq pinat

      Delete