Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, July 24, 2013

ESP dah sampai....syukur alhamdulillah

Alhamdulillah.......ESP yang LLK oder dari officemate aritu dah selamat sampai arini.....risau tau sbb aritu member kata out of stok sbb ramai dealer yang beli untuk standby pada bulan puasa.......LLK sekarang ni fully breastfeed kan aina.......semenjak ESP habis aritu, BF macam tak menghasilkan banyak susu macam selalu......and my baby aina selalu mengamuk cam tak puas minum susu.......so, terpaksa panaskan stok ebm untuk bagi dia minum.,....Dahlah dia xberapa suka minum guna botol.....maybe puting susu tu keras tak macam mak dia punya lembut and mengkhayalkan, kahkahkah.....lucahhhhhhhh

kesian kat anak aaku....
Stok ESP dah sampai.....berbuka nanti balun sampai lebam....tq ezna

2 comments :