Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, July 25, 2013

Breastfeed:Rutin Harian Mengepam susu di Office

Anak LLK yang 1st berjaya di breastfeed kan dia sampai 8bulan jek...selepas tu, LLK dah slow2 bagi formula milk tapi still campur2 dengan breastmilk......sebab breastmilk masa tu tak cukup untuk keperluan anis masa tu......

Untuk 2nd baby ni, LLK nekad nak 100% breastfeedkan aina.....so, nilah aktiviti harian LLK kat office sekarang......selalunya aktiviti ngepam dibuat kat surau.....tapi kalau malas nak ngepam kat surau ,LLK ngepam kat workstation jek........so, pasrah jelah sape2 yang datang nak jumpa ai masa tengah ngepam, huhuhu.... tapi yang pasti, jiran belah depan ngan sebelah still xperasan lagi aktiviti yang LLK buat ni :-)

My medela swing yang sangat berjasa........

TAPIIII

Rasa macam nak upgrade swing ai ni ke double pump............tapi, ada ke orang nak beli swing ai ni????mmmmm, nantilah pk....kalau betul2 LLK nak jual , akan diwar- warkan kat blog......
Bye2

5 comments :

  1. wah, untunglah kalo xde orang perasan..sy nanti xtau ler nak mengepam kat mana..huhuhu

    ReplyDelete
  2. LLK....bunyi kuat tak? Mini electric bny kuat. Padan la dgn harga die kan. Kat opis baru pon cpF buat dkt partion je. Bila ank buah mntk sign siap tny bunyi ape tuh? Sbb tak perasan yg sebenarnya tgh mengepam

    ReplyDelete
    Replies
    1. pnut: swing bunyi dia slow skit dari mini elektrik......

      Delete
  3. sronok kn kalu dapat full bf kat ank...sdang brtungkus lumus mmbuat stok...arapannye smga smpai ank 2y...=)
    salam perkenalan...http://ctamanaqim.blogspot.com/

    ReplyDelete