Kamu-kamu Yang Comel

Saturday, May 18, 2013

Hasil tuaian pagi nie

Alhamdulillah.......aktiviti ngepam pukul 7pagi tadi......Dapat dalam 16oz.......Mama harap, berkat susu ibu ni dapat menyihatkan badan si baby aina.......
Lepas ni, mama kena paksa papa carikan deep fridge sebab fridge umah nenek anis ngan aina ni dah penuh dgn stok ebm mama......Tension abah LLK sebab bukak peti ais nak cari ais tapi yang jumpanya stok susu cap gantung......kembang tekak orang tua tu....hahaha

BYE-BYE

4 comments :

  1. wahh..bestnye..murah rezeki stok ebm =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap2 rezeki baby aina mcm ni jugak......kalu bole sampai umur 2 tahun

      Delete
  2. LLK: Bila bersalinnya? Tak tahu pun?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dah bersalin 23april......nak dekat sebulan dah PM.......nasib baik.dah apply cuti bersalin awal2 kat admin aritu....kalau tak mesti kelam kabut....huhu

      Delete