Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, April 18, 2013

Rocker Fisher Price for Baby and Toddler RM169 ~ Murahhh tuuuu




Inilah bouncer idaman yang LLK nak belikan untuk baby Jr........Setakat nie RM169 price yang palinggggg murah yang LLK pernah jumpa...Tapi, offer sehingga 18 April 2013......Aritu survey kat Aeon, harga dia rm324+++....mahal gilerrrrsss  :-(



Sape-sape yang berminat nak beli tu cepat2x lah contact person yang jual ni.....sebab promosi sah sehingga hari nie jekkkkk........



~BYE~




 



1 comment :

  1. Salam, hi Liana..tumpang iklan ye..hehe :)

    Kalau ada sesiapa nak beli fisher price rocker murah, hanya RM155 sahaja!!! Green/Blue (Ready Stock)..

    PM inbox or SMS/whatsapp 019-3218408..!

    Untuk lebih detail boleh lawati laman promosi ni: http://eyeteamama.blogspot.com/p/fisher-price-newborn-to-toddler.html

    TQ!

    ReplyDelete