Kamu-kamu Yang Comel

Saturday, April 20, 2013

Help! Help! Saya tak boleh download wechat

Rasanya bukan LLK je kot yang  terpengaruh dengan wechat ni sejak tengok iklan lisa and sam kat tv...... korang- korang pun sama kan? Haha.....


Software ni sama macam whatapp tapi siap boleh buat video call n ada emoticon yang sangatttttt comel.ai likeeeeee


Tapi masalahnya, sejak minggu lepas lagi LLK cuba download software ni kat playstore.......tapikannnnn,,,,, dia asik terloading- loading tak sudah2....dahlah lama pulak tu....

ke software ni xsesuai dengan android saya? Ke hphone saya yang problem tak boleh nak download benda alah nie?

Ataupun


Saya yang tak reti download wechat ni????? Grrrrrrrrr


Ada sape2 boleh tolong saya :-)

2 comments :