Kamu-kamu Yang Comel

Sunday, April 7, 2013

Hasil tangkapan di 5th Maternity & Children Expo


Sekarang ni kat Midvalley ada expo 5th maternity and Children......ibu2x ngandung wajib datang sini tau....Banyak barang korang boleh grab dengan harga berpatutan n kadang2x LLK rasa price yang diorang offer jauh lagi murah dari online :-)



Expo ni start dari 5~7April 2013.......Tahun lepas expo ni buat sampai 3 exhibition hall...Tahun ni cuma ada 2 exhibition hall je......sbb hall yg satu lagi tu ada expo Perkahwinan India...tapi dont worry, still best lagi.....Sape2 yang tak pergi lagi tu, better pergi....




Nie antara barang- barang yang LLK grab masa hari jumaat aritu.......Masa lunch hour g sana.....Masa lepas office hour pun datang lagi dengan en.suami.......Jangan ingat aku yang tgh tunggu masa nak 'meletup' ni tak larat jalan.......silap besar tu......Bab2 bershopping, memang dia suka....hahaha.....




Sekarang ni LLK tgh tunggu masa je nak tunggu si baby Jr keluar....barang2 dia pun mostly dah 90% dah beli.......cuma param ngan pilis mama dia je yang tak sempat beli lagi, hehe.......



Oklah....tu je nak citer....BYE

0 comments :

Post a Comment