Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, March 28, 2013

Si Rabbit dan Si Kambing


Sejak kandungan dah hujung-hujung trimester nie, semua benda dah tak muat dah......Baju semakin ketat dan singkat......Abis nampak bontot.....huhuhu......long skirt dengan seluar slack pun semakin senteng.....Dah macam ape t ah aku ni pergi kerja....Selekeh! Selekeh! Selekeh!  






Sandal pun dah semakin nazak.....Nak beli baru ,,,punyalah sayang duit.....Lainlah kalau en. Suami yang bayarkan...Tapi, laki aku saje buat-buat tak pahammmmm........hehe.....






Semalam LLk rasa macam dah tak boleh tahan dah pakai sandal tu sebab dah macam kritikal sangat dah sandal tu....(abis skin dia merekah-rekah.....) LLK singgah kat kedai nie semalam......Sandal kat kedai nie semuanya comey-comey belaka (Teringat iklan kak ton, hahaha).....And harga dia pun mampu milik.....




 



Walaupun sandal nie berharga RM29.90, tokey kedai tetap bagi plastik yang comey.....Pastu, siap letak dalam paperbag ok......Rasa macam VIP yang bershopping sandal berharga ribu riban gitu.........haha







Tayang sandal baru jap...........kihkih.....
 Sandal ni ada bau manis-manis.........Serius....Tak tipu...............
Kaler purple ngan hijau pun mengancam.......next time lah beli :-)







Habis tawaf satu Midvalley tu, tak reti-reti nak masuk office balik!!!! Jam kat tangan tu dah nak pukul 2.00ptg dah dik non oiiii....................





Ok..ok....nak masuk officelah nie......Lagipun, pundi kencing dah macam nak pecah dah nie.......Kena cepat-cepat cari toilet sebelum jadi ape-ape yang tak di ingini......hahaha....... 





Dan dan sampai je kat office, terjumpa pulak dengan pakcik yang jual susu kambing aritu............Sempat lagi aku oder susu kambing yang delicious tuuuuuu.........walhal, kata nak terkucil sangat.........aduiii...macam-macam hal.....
 Nah....Ambik ko....10 botol susu kambing perisa mangga.....Sedapppp......
En. suami sangat sombong.....Sikit pun tak nak rasa susu kambing nie........
Takpelah, aku lagi suka.....Tak payah nak kongsi-kongsi dengan orang.....kan...kan..... 



Ok....Tu je nak citer..............BYE 

 



 

2 comments :

  1. kalau PM ambik yang ada perisa tu rasa dia oklah....Tak der bau hamis2x....kadang-kadang, rasa macam susu kotak dutch lady pun ada jugak.....Jangan ambik yang perisa original....sebab ada bau yang tak berapa best...takut tak tertelan jek.....

    ReplyDelete