Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, March 7, 2013

Set Berpantang Shaklee





Kali nie  berpantang nak try set berpantang Shaklee......Oder dari officemate yang sekarang dah jadi ahli Shaklee, kihkih.......





Sejak rajin baca post kat fb Persatuan Ibu Comel Mengandung ni, dah ada kesedaran sikit......Dan sejak tulah LLK tertarik nak try Shaklee...Testimoni pun banyak yang positif dari pengguna.......Lagipun, kat office LLK nie ramai yang guna produk shaklee.....Termasuklah my big bos and intermedite bos....





Lagi satu, set berpantang yang LLK beli nie juga boleh digunakan untuk merawat resdung (Vita-c, Alfalfa and B-complex) jugak.....Kira macam 2 in 1......Sesuaiiiiiii sangat lerr nak bagi en suami cuba.....










 Antara item yang LLK beli........Actually, LLK oder Vita-lea, Ostematrix, Alfalfa, B-Complex and ESP......Vita-C temp out of stok...Bulan april baru stok ada,, huhu......Zinc lupa nak oder aritu, huhu.....Total kos RM350.......Adehhhhh!!!! Nak tubuh sihat,pejam mata jelah ;-)












And dapat free gift













Shaker and pill box











Sesiapa yang berminat nak try shaklee, boleh whatsApp/ sms : 019-282 5260 or fb : ezna jannah....free consultation dan dapat member price :-)

0 comments :

Post a Comment