Kamu-kamu Yang Comel

Friday, March 15, 2013

Garrett Popcorn


LLK tengah buat checklist untuk barangan baby.....Tetiba officemate datang dari meja ke meja bagi rasa popcorn garrett yang famous tu.....Dia kirim dari my intermedite bos yang ada kursus 3 hari kat KLCC

Sebelum nie pernah baca blog notti netti n mamatisya pasal kesedapan popcorn nie......tapi tak der perasaan pulak nak pi beli kat KLCC tu, hehehe......


Arini baru dapat rasa Caramel popcorn Garrett.....semua bahagian popcorn tu disalut dengan caramel......tapi, rasanya sangat manis n ada rasa pahit- pahit sket......Nama pun caramel..........memang lerr ada rasa pahit- pahit......apa dahhhhh!!!!!!!

Kalau beli yang kat pasar malam pun sedap jugak....tapi tak semua bahagian popcorn tu disalut dengan caramel.....ada yang kena....ada yang tak......


TAPI......



LLK lagi suka popcorn yang jual kat pasar malam area rumah mak LLK lah.......rasa dia taklah manis sangat.......Sedang- sedang elok je........Dan yang paling penting, tukang jual tu hensem, hahaha....gatal....



# Ok.....saya dah pernah rasa popcorn garrett......taklah rasa jakun sangat...hahaha..BYE

0 comments :

Post a Comment