Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, March 13, 2013

Audit...Audit...Audit....B.O.S.A.N





Hari nie office LLK ada 2 audit...1 audit dalaman dan satu lagi audit dari luar......Intermedite bos ada bagi nota ringkas semalam.....Suruh kami baca n study sket- sket......Kemungkinan besar akan ditanya oleh auditor one by one ..... Gulp<;------ telan air liur....huhu



Siap bawak balik nota ke rumah ok..........Dah rasa macam student lah pulokkk, hehe......Anak aku pun sama naik...time2 tu jugak sibuk nak kertas ngan pen jugak......adoiiiiiii.....Dah Hafal 10x pun tak lekat kat otak....mcmner ni?????



Nak study lagi......Nak update fail lagi.....TAPI silap diri sendiri jugak sebab suka bertangguh wat kerja....... silalah update fail yang ada 60 unit tu............adeh!!!!!


BYE




0 comments :

Post a Comment