Kamu-kamu Yang Comel

Monday, March 25, 2013

Ada Apa Dengan Cuti Sekolah

Hari nie dah start budak-budak sekolah cuti sekolah selama seminggu..................Pagi-pagi jalan kat highway lengang...........Tak jem macam selalu....Hari nie sampai ke office sebelum pukul 8.00.........hohoho........






Kebetulan hari nie kami dapat gaji...............Hohoho.....Dalam masa yang sama, duit gaji pun turut melayang membayar segala mak nenek hutang piutang, huhuhu..........Dan yang paling syiokkkk arini sebab, bos-bos pun turut serta mengambil cuti selama seminggu...........Hohoho.........






Jangan sedih-sedih sebab bos tak der k...........Sila isi masa anda yang terluang itu dengan melayan citer ROCK OOoo..........Korang dah tengok belum citer Rock OOooo??? En. suami kata citer tu best.......Penjejak-Mimpi pun kata best jugak..........



ok, bye










4 comments :

  1. Err... patutlah asik tersedak jek., rupanya LLK duk mention nama PM ropenye.. Cite tu tak lah bape best sangat nak banding dengan Rock yg first tu.. tp lawak tu ada la... Kalau nak release tension ok lah layan cite tu.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. LLK rasa pun biasa2x je citer tu.....Lawak tu memang ada...tapi tak lah lawak gilerrr macam yang en. suami kabo kan tu.....Bolehlah......

      Delete
  2. wahh, patutlaa ko gelak sakan hohoho.. banyak yg syiokk.. syiokk sebab jalan lengang, syiokk sebab gaji n syiokk sebab bos xdek yek... hehehehe...

    ReplyDelete
  3. manyak syokkklah ini minggu.........tapi, kekadang rasa boring....sampai tertido aku dibuatnya....haha....tapi, tu better daripada aku mengular tak tentu pasal......

    ReplyDelete