Kamu-kamu Yang Comel

Sunday, February 3, 2013

Stimboat @ Bistro MAEPS















TERLIUR tak korang tengok gambar makanan tu tadi??? hahahaha (gelak jahat)






Actually gambar-gambar nie semua LLK tak sempat share dalam blog.......Share kat facebook je, huhu......Dan gambar makan-makan nie diambil masa tahun lepas......Masa nie, masih pengurusan tokey lama........Sekarang, Tokey baru dah ambil alih......Segala no contact reservation pun dah bertukar..........



Kebanyakan no yang ada kat google adalah nombor lama.........LLK pernah call guna no lama tu......Sekali kena maki dengan cina apek.....Awal-awal lagi dah sound LLK " WRONG NUMBER....INI BUKAN RESTORAN" terus apek tu hempas telefon :-(



Kami sekeluarga dah lebih 3 kali datang makan kat sini..........Eventho, adik ipar kata ada tempat lain lagi best (flamingo kot nama kedai tu).....Tapi, kami tetap suka datang sini................Maybe sebab dekat sikit dengan rumah & tempat study adik...So, senang nak angkut diorang kat MAEPS tu......Takder lah orang kata masa Pergi tu lapar....Masa balik rumah pun perut lapar



Pada LLK, sedap tu subjektif..........Ada orang kata sedap......ada orang kata biasa-biasa..........Ada orang kata tak sedap (eh, ada ke yg kata mcm tu?)...Bergantung pada anak tekak masing-masing....



Tapi, pada LLK Bistro MAEPS nie sedap......Makanan pelbagai........Yang paling penting, harga berpatutan dengan apa yang korang dapat makan kat sini......



Ok,lah.....Mata sudah layu......Esok ada checkup kat klinik............tata and good night




0 comments :

Post a Comment