Kamu-kamu Yang Comel

Sunday, February 24, 2013

Dinner Kami Malam Nie | Pizza Hut




Sebenarnya lauk yang LLK masak tengahari tadi masih ada lagi.......Tapi disebabkan anis tak sihat....selsema n batuk dah seminggu dah..berjangkit dengan LLK kut,huhu...tu yang oderkan pizza tu.....sebab pizza je yang dia selera makan....lagipun,sepanjang hari nie sebutir makanan tak masuk langsung dalam perut dia......kesian pulak tengok anak aku macam tu,huhu.......



So pukul 7pm tadi, LLK oder pizza hut secara online.....2 regular pizza for RM 28.....LLK oder pizza jenis pan...so kena add rm2....total semua rm32.....
Tapi, anis kalau makan pizza pelik sikittttt.......Dia tak makan keseluruhan pizza tu.....dia hanya makan kerak pizza yang ada roti skit-skit jekkk.....yang lebih2 tu, mama n papa dia lerrr kena perabiskan....Mana nak makan nasi lagi, pizza lagi.......hahaha.....gasaklah.....



#Gambar tak disusun secara susunan sepatutnya.....sebab LLK buat entri nie guna hphone.....ai tak berapa pandai upload entri guna hphone.....hahaha.....


## baru perasan sekarang bahagian teknologi maklumat kat opis dah block semua rangkaian blogspot,youtube dll.hanya boleh tgk email, website gov n intranet je........entah ape2 tah diorang ni..........


~BYE~

0 comments :

Post a Comment