Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, January 31, 2013

Extra Virgin Olive Oil










 Baru beli selasa lepas kat Carefour........Petang beli olive oil ni, malam tu terus ngap............





Apa rasa minum minyak tu???????





Rasa dia...................










Rasa minyak......and tak sedap, hahaha...Kalau tak silap, Extra Olive Oil nie ada juga yang dijual dalam bentuk kapsul.....Tapi, tekak LLK macam tak boleh nak telan pulak benda-benda kapsul nie......Maybe banyak sangat kena makan ubat yang klinik bagi...so, tekak macam dah tak boleh terima lagi dah.....hahaha.......




Misi sekarang kena ngap extra  Virgin Olive oil ni  1 sudu sehari...........




Olive Oil ni banyak kebaikannya untuk tubuh badan manusia .....Membantu menurunkan paras kolestrol ......Mencantikan kulit dan banyak lagi..........Kalau tak percaya, silalah baca blog BLOGGER nie.....




 

## Patutlah my intermediate bos kemain nak minum extra olive oil bagai............ Siap update status, body nak pakai lama ...bla...bla...bla..... hahaha!!!!





1 comment :