Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, January 2, 2013

Celebrate Besday En. Suami



Besday En. suami 14 Disember 2012 yang lalu........Lama gilos nak celebrate besday en. suami............huhu....Tengahari tadi, LLK ajak en, suami lunch sama-sama kat kenny rogers..........Dah alang-alang, birthday voucher yang jusco bagi bulan lepas macam nak lunyai je...................Baik terus guna je arini, hahaha...........



Kitaorang laki bini nie memang suka benda-benda gini.............Lagi pun, harga dia murah sikit compare kalau beli dengan harga biasa........Baru perasan, 2010 dan 2011 kitaorang celebrate di tempat yang sama......hahaha..............

  



 
Quarter Meal. Roasted ¼ chicken with 3 side dishes and 1 Kenny's Home-made Muffin..Buy 2 get 1 FREE



LLK and suami pilih Quarter Meal Roasted ¼ chicken, Makaroni Cheese, baked beans, coleslaw, Zesty orange, Banana Raisin, Ice lemon tea and plain water................Kenyang gilos.....Baby Jr yang dalam perut pun kenyang sampai tertido agaknya, hahaha...........



Meal yang ke-3 tu, kitaorg tapau untuk anis.........Quarter Meal Roasted ¼ chicken (sos original), baked beans, corn, mash potato and banana raisin...........



Happy besday papa.....Semoga murah rezeki, sihat walafiat and bahagia ye......1 lagi, semoga papa cepat naik pangkat.......Amin..... Nie je yang mampu mama bagi....hadiah murah-murah je.......(LLK bagi masa 14.12.2012 aritu) 

 





p/s: Dah lah esok ada appointment dengan klinik...........Melantak macam-macam pulak tu..........Mau tercabut agaknya meter weight scale tu kang.......Habislah aku esok.... huhuhu..........


Ok, tu je.....Bye





 

0 comments :

Post a Comment