Kamu-kamu Yang Comel

Friday, January 18, 2013

Blogger Cute Mum di muka depan Harian Metro 18/01/2013

Blogger Cute mum di muka depan Harian Metro hari nie



LLK salah seorang dari follower blogger cutemama nie.....Sebelum nie, cute mum pernah buat entri pasal stok EBM dia yang terlalu banyak tu and pasal anak-anak susuan dia........Tak sangka pulak, sampai masuk surat khabar......


Tahniah cute mum.......Besar betul jasa cute mum....Dapat membantu 3 orang ibu yang dalam kesusahan untuk nak bfeed anak-anak diorang......






Note: Kagum giler dengan Cute Mum sebab dapat hasilkan stok EBM 8 botol sehari...........LLK dulu satu hari paling banyak pun 2 botol setengah jek boleh dapat...............Diorang nie makan apelah agaknya sampai boleh dapat stok susu banyak2x macam ni kan????

0 comments :

Post a Comment