Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, January 31, 2013

Me, Anis and siblings


Makan2 kat maeps minggu lepas dengan mak,abah, adik beradik, en. Suami dan anis.....Makan stimboat sampai muncit, hahaha....... RM24/person......budak2 foc.....

Sekarang restoran ni dah cantik...kerusi ,meja semua baru....makanan pun byk yang diorang tambah and lebih selesa compare management lama......


Sape2 nak try makan kat sini, bole call tokey kedai utk buat reservations.....so, tak payah tunggu lelama.....no nanti cekk bagi coz ada dalam simpanan en.suami ku.......ok, tu je....bye




##Note: Untuk reservations, contact :-


Extra Virgin Olive Oil










 Baru beli selasa lepas kat Carefour........Petang beli olive oil ni, malam tu terus ngap............





Apa rasa minum minyak tu???????





Rasa dia...................










Rasa minyak......and tak sedap, hahaha...Kalau tak silap, Extra Olive Oil nie ada juga yang dijual dalam bentuk kapsul.....Tapi, tekak LLK macam tak boleh nak telan pulak benda-benda kapsul nie......Maybe banyak sangat kena makan ubat yang klinik bagi...so, tekak macam dah tak boleh terima lagi dah.....hahaha.......




Misi sekarang kena ngap extra  Virgin Olive oil ni  1 sudu sehari...........




Olive Oil ni banyak kebaikannya untuk tubuh badan manusia .....Membantu menurunkan paras kolestrol ......Mencantikan kulit dan banyak lagi..........Kalau tak percaya, silalah baca blog BLOGGER nie.....




 

## Patutlah my intermediate bos kemain nak minum extra olive oil bagai............ Siap update status, body nak pakai lama ...bla...bla...bla..... hahaha!!!!