Kamu-kamu Yang Comel

Monday, December 17, 2012

Syoknya Libresse, Pasti Berbeza | TQ Libresse




 Aritu LLK ada buat entri INI.......Baru beberapa minit lepas, budak despatch antar bungkusan nie kat LLK........ Ingatkan ada org bagi hadiah besday....Tapi, besday ku lambat lagi, hahaha




Suka pulak tengok iklan libresse sebab Adibah Noor nampak comel je dalam iklan tu :-)




Tqvm Libresse sebab bagi Libresse free kat saya walaupun saya tak pakai benda alah nie sepanjang 4 bulan lagi..........



~BYE~



2 comments :

  1. w'salam..adibah nor memang comel dlm iklan tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya suka tgk adibah noor time dia pakai baju kaler biru+putih...sgt cantik

      Delete