Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, December 5, 2012

Review : Feminin Wash Susuk Dara


Korang jangan salah sangka pulak.................LLK bukan  ajen  Jamu Susuk Dara tau..........Tapi, benda yang elok nie, tak salah share dengan orang.......... (^_^)



Hari nie LLK nak review pasal Feminin Wash Susuk Dara....... Actually, Susuk Dara jual macam-macam produk jamu untuk wanita dan lelaki, medicated soap, and feminine wash................



Ni merupakan botol kedua yang LLK guna.............Ist day masa guna rasa berangin je kat miss V, hahaha............Apa pasal dia berangin??? Sebabnya dalam feminine wash ni, dia ada bubuh mint  dan extract daun sireh untuk bagi kesegaran pada miss V.........



sangat selesa....
miss V tak rasa gatal-gatal lagi..........
keputihan dah tak ada.....Serius!!! memang tak der dah (Tapi, kalau makan benda-benda sejuk macam timun, kobis etc..memang keputihan tu datang balik)....Magic betul........
 mengunakan bahan-bahan semulajadi dan yang paling best Feminin wash nie sangat pekat



Sebelum nie, LLK guna product lain.................Memanglah ok.....Miss V pun tak lerr gatal..........Tapi, keputihan tetap ada...............Masa tengah prengnent .........lagiiiiiilah teruk, huhuhu..............Tapi, tak de lah sampai tergaru-garu..............



Sekarang......... satu hari tak meng-gonyoh miss V dengan feminin wash ni memang tak SAH...........Bakteria jahat harus dihapuskan...........hahaha........ 



So, secara kesimpulannya...........LLK suka dengan product nie............Tapi, harganyalah tak berapa nak best bagi orang bergaji kecik macam aku nie......Hahaha.....




Harga: RM48/botol





Korang berminat????? Silalah contact pengedar Jamu Susuk Dara........Rasanya kat fb korang, mesti ada agen-agen diorang nie.............




#En. suami-ku ingat, binik-nya mau dara kembali...............Sebab pakai susuk dara.....Tak der maknanya kalau dah buncit-buncit macam nie nak dara kembali..........hahaha

~Bye~









0 comments :

Post a Comment