Kamu-kamu Yang Comel

Monday, December 3, 2012

~Rahsia Yang Nak Dikongsikan~

Sebenarnya, LLK dah lama simpan rahsia nie.......Tapi, mesti ramai yang dah tahu kot.........Mesti korang perasaan dah kan.....Sebab LLK ada bagi hint kat bawah tu......


So, hari nie LLK Announce je lah..............Kalau rahsia lama-lama pun, nanti korang mesti akan tahu ...........Tak boleh sorok punya, hahaha



Alhamdulillah.................Tak lama lagi, anis akan dapat adik..............Anis suka...............Papa anis, lagiiiiiii lahhhhh suka.............


Mama??? ?....................Tak bersedia lagi nak pregnant boleh tak???? huhuhuh


Kandungan LLK sekarang ni dah 19week 6 day (Tapi, kat klinik kesihatan, nurse kata kandungan mama dah 20 week........So, tak tahu lah mana satu nak ikut nie......Nie yang buat aku seram nie..)..................Tapi, perut mama kecik je........Sampai  officemate pun macam tak percaya yang mama tengah pregnant sekarang nie, huhuhu...............



Sorrylah pada uols semua, especially pada officemate LLK sebab merahsiakan kandungan ini................Kesian kat officemate LLK.................Ada yang sampai masam muka sebab LLK selalu tolak pelawaan diorang bfast sekali kat foodcourt (Masa nie, morning sickness sangat teruk...Nak makan pun tak der mood)........



Bukan suka-suka tak nak share dengan korang.............Lagi pun, orang tua-tua ada pesan...............Benda baru nak jadi nie, jangan terlalu over excited sangat............Apa pun boleh jadi.........Sama kes macam pregnentkan anis dulu............Awal-awal kandungan dah bleeding...........Banyak pulak tu.............Ingatkan dah gugur dah.........Tapi Alhamdulillah, janin tu kuat hingga lah anis lahir, huhuhu



So, sebab tu mama tunggu hingga kandungan dah stabil baru lah nak share dengan korang semua..................




Nie 1st day masa  buat buku pink...........11Week 6day......almost  3month (^_^)..............Girl ke Boy??? Mama pun tak tahu...............Nak scan tiap-tiap bulan macam malas pulak.......Hahahaha................Tunggu jelah baby jr keluar nanti  :-)



Semoga Allah permudahkan urusan kami berdua
~ BYE~





2 comments :

  1. salam, wahhh ina, bestnyer.. tahniahh.. x lama lg anis bakal dpt adik, kalini insya-Allah aku kene gigihkan diri aku jenguk ko dan anak2, huhu.. ^_^

    ReplyDelete