Kamu-kamu Yang Comel

Friday, December 28, 2012

Popeye ( 3 Mall ) Only @ RM18






LLK beli dari minggu lepas lagi.....Tapi, baru semalam redeem kat Midvalley (Sebab dekat dengan office pun ). Promotion nie still ada lagi kat LIVINGSOCIAL SINI dan SINI




LLK rasa murah dah promo nie....Sebab sebelum nie makan kat outlet The Mines, LLK ambik set  (tanpa air) 1pcs chicken+1 pcs tender chicken+biskut+mash potato pun dah RM7.90++



Promo nie korang boleh pilih nak dine-in or take-away kat 3 outlet sahaja:-

Midvalley
Sunway Piramid
The Mines Shopping Mall
  



Dan korang akan dapat :-
- 2pc Chicken
- 2pc Fish
- 1 Chicken Rice Bowl
- 1 Large Side
- 2 Large Soft Drinks

En. suami sangat suka ayam goreng popeye nie....Katanya tak pedas sangat.....dan yang penting, tak sakit perut lepas makan (macam makan ayam goreng kat  tut...tut...)


Side dish LLK pilih mashed potatoes.....Rasanya sangat marvelous and tak mau kongsi ngan sape2x pun, hahaha <--------t .a.m.a.k=".a.m.a.k" span="span">


Chicken Rice Bowl tu portion sangat banyak..........Nak meletup perut aku makan semalam.................Tapi, cepat rasa muak ler makan nasi ni.....En. suami pun cakap macam tu gak


french fries kat popeye pun sedap gak....Fries dia macam fries prosperity burger tapi jenis straight cut....Nyummie!!!!...(Tapi, LLK tak beli lah semalam)....Kalau korang rajin,boleh baca ENTRI sebelum nie


 

0 comments :

Post a Comment