Kamu-kamu Yang Comel

Monday, December 31, 2012

Persiapan Menyambut Tahun Baru 2013

Hotel kat sebelah office LLK tengah buat persiapan tahun baru.......Penuh belon dalam kolam renang............macam nak buat party buih belon jek...hahaha....


swimming pool penuh ngan belon (^_^)




Eventho LLK nie org KL tapi, family LLK tak pernah pun celebrate new year kat dataran merdeka or putrajaya.....Sekadar tengok bunga api dari laman rumah ader ler, ngeh...ngeh..ngehh......


Bagi kitaorang, tahun baru tu sekadar perubahan angka dari 2012 ke 2013 je.......Tak der apa-apa makna pun.........Lagipun, tak kuasa kitaorang nak bersesak-sesak sampai berpeluh ketiak2x nak menunggukan detik 12 tengah malam tu........ 


Lepas tengok bunga api, terus ZzZzZzZz....................




Korang sambut tahun baru ke or korang pun macam LLK gak????  Selamat Tahun baru ye korang..

~BYE~

8 comments :

  1. Replies
    1. ohhh!!!malu i, hehehe.....kitaorg kat sini semuanya rindu kat su jugak.....

      Delete
  2. Replies
    1. tahun sebelum2x nie tak der pulak belon bagai...hehehe

      Delete
  3. Hye liana..im liyana..hehe..hepi new year dear..i pon xpnh sambut new year..asik membuta je..btw..santek nye balloooooon bebanyak

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama kita sama lahhh...hehehe.....selamat tahun baru liana......

      Delete
  4. kemain lai..penuh belon..

    btw...
    happy new year..moga thun ni lbh baik dr sebelumnya

    ReplyDelete