Kamu-kamu Yang Comel

Monday, December 31, 2012

My Pregnency | 24 Weeks



Kandungan sudah 24 Weeks bersamaan dengan 6 bulan........Bayi semakin aktif menendang..............Dan perut ku semakin membesar dan membesar.......adehhhh!!!!!....Tapi, orang di sekeliling cakap perut LLK kecik..Tak macam perut 5-6 bulan.......


Tak kisah lah perut besar mana pun..........sebab nie bukan pertandingan perut sape paling besar or pertandingan sape beranak dulu, hahaha........Perut yang sebesar sekarang nie pun dah cukup berat nak bawak kehulu kehilir, huhu


Yang pasti, baby kat dalam tu sihat, sempurna cukup sifat & mamanya dipermudahkan masa bersalin cukup lerrrrr............



Sekarang,pergerakan semakin terbatas..............Masa kandungan 4-5 bulan aritu, LLK jalan laju jek....Still boleh duduk bersila kat bawah workstation.........Repair cabel pc yang problem........Member sebelah tengok pun gelak, hahaha............



TAPI, sekarang jalan pun dah slow macam penguin.......Kalau tengok tv sambil baring2x tu, bila nak bangun balik memang problem.............Dah umpama macam kura-kura terbalik yang susah nak bangun balik, hahahaha.........



Kura-kura terbalik






Another 3 month to go.......Chayok!!chayok!!!!  ~BYE~

0 comments :

Post a Comment