Kamu-kamu Yang Comel

Monday, December 3, 2012

Hasil Tangkapan 4th Maternity Children Expo @ MidValley


Hasil tangkapan masa Expo  4th Maternity Children Midvalley pada 30 Nov~2 Dis 2012 .....



Berus gigi tu harga dia sama je macam kat Aeon.......Tapi body wash tu murahlah sket.........Bolehlah beli untuk anis.......









Terharu mak sebab En. Karie belikan breastpump nie.........Kalau ikutkan, breastpump ISIS still boleh guna lagi.............Tapi, macam tak larat pulak nak ngepam........Separuh hari kene peruntukan masa untuk ngepam jek....PAM!....PAM!.....PAM!!!.........Sebabnya, anis tak boleh nak direct breastfeeding......


Kalau ikut budget, nak ambik mini elektrik jek.........Tak sangka pulak, laling nak sponsor separuh......Nie yang sayang ketat-ketat kat En. Karie, hahaha...............




Antara checklist yang dibuat TAPI.........tak beli punnnn:-
Antara yang paling murah LLK jumpa semasa expo ni.....RM56 je (normal price RM70).....Tapi disebabkan warranty di kira pada tarikh pembelian.........So, tak jadilah beli.........Due bersalin pun lambat lagi...........



Ice pack pun tak beli walaupun harganya macam murah je, RM19..............Ingat nak cari brand coleman............Tapi, tak jumpa pulak kat expo aritu



Besen baby dah ada...Cuma nak cari baby support tu jek........Rasa confident sket nak mandikan baby masa cuti hujung minggu.........Tangan LLK nie cepat rasa lenguh.........Masa dalam pantang dulu, anis hampir-hampir nak terjatuh dalam besen air.......Nasib baik LLK sempat sambut anis..........kalau tak.......huhuhu.......


Masa kat expo aritu, boleh tahan jugaklah harganya..........Tapi...... kalau jenis yang macam nie, memang tak jumpa pun...........Yang jenis kain tu banyak lahhh..




LLK tak beli pun nursing pillow nie...Selamat duit En. karie, hahaha..........Paling murah LLK jumpa kat booth babylove.........RM56 jek..........Kat booth lain, ada yang jual sampai RM100+++.....Tapi.......... kualiti nampak macam sama jek, kuikui............


Bila fikir-fikir balik, bantal nie bukan satu keperluan pun.....Nampak macam kearah N.A.F.S.U mak baby je, hahahaha............Lagipun officemate LLK,  cikpuanfinas pun pakai bantal biasa jek............Aku je yang ngengada nak beli..................Last-last kang, terperuk dalam stor jer......





Korang beli apa kat expo aritu????
~BYE~

0 comments :

Post a Comment