Kamu-kamu Yang Comel

Friday, December 14, 2012

Harimau Menangis & Apa yang Special dengan hari nie..........

Salam Pagi Jumaat semua.........Dah breakfast ke belum?????



Ye..ye....Saya tahu........Skuad Harimau Malaya kita kalah ...............Rata-rata topic perbualan pagi nie tentang kekalahan semalam.......Aku nie dari malam tadi sampai ke pagi nie tak sudah-sudah dengar kelu kesah en. karie....Frust sangat lah tu........


 Berpeluhlah Rajagopal nak menjawab soalan wartawan hari nie........And, dah tentu kekurangan pemain jadi alasan utama penyebab kekalahan semalam......cittttt!!!!



LLK???



Mmm, gasaklah ko....sorry, LLK tak minat sangat bola....lagipun, semalam anis dengan en. Suami berebut TV...Sorang nak tengok cartoon........Sorang lagi nak tengok bola......BAGUSSS!!!!!




...Last-last LLK ajak anis main game Zombie..............hahaha




Jangan sedih-sedih ye uols........2 tahun lagi ada rejeki, harimau Malaya boleh pi final AFF..........kan..kan..kan...




Ada apa dengan hari Jumaat yang barakah nie.............?


14 Disember 2012..........Today birthday en. Karie.............



Happy Birthday Papa.....Semoga murah rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik,panjang umur, dapat naik pangkat, kayo-rayo and yang penting kebahagiaan dari ALLAH SWT......



Mama,Anis and baby jr sayang papa,,,,,mmmuahhhh!!!!!

~BYE~




0 comments :

Post a Comment