Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, December 19, 2012

Dumex Dugro | Susu Pilihan Anis


 Anis sekarang dah tukar susu...........Dulu minum Anmum essential dari umur 1 tahun 7bulan++ sampailah ke umur 3 tahun++.......sekarang nie, LLK and suami sepakat nak tukarkan susu anis......Lagipun, umur anis nak masuk 4 tahun dah......Tak kan still nak minum Anmum essential.....Bankrup mama and papa macam nie, huhuhu............Bagi chance kat adik pulak merasa susu mahal, kikiki



 
Alhamdulillah.............Dah sebulan anis minum susu dumex dugro 3-6tahun perisa asli......Setakat nie, tak der masalah cirit birit or sembelit............Kiranya Anis serasi dengan susu nie...Fuhhh!!! Lega hati kitaorang....Sebab, sebelum nie kami pernah try bagi anis susu ****.Malangnya,,,,, anis tak serasi dengan susu tu.....Habis cirit birit anak LLK.......Dan ramai jugak yang tak tahu ketidak serasian pada susu tu jugaklah yang menyebabkan nyawa kami tiga beranak hampir melayang, huhuhu........Akan diceritakan dalam entri lain........



Semuanya ok and tak der problem...So, Anis boleh teruskan dengan susu nie............Stok pun selalu ada je kat supermarket.......And yang paling best, dumex kerap juga ada promotion.....Save duit mama ngan papa, hohoho (teruknya gelak)




Susu dumex dugro nie ada macam-macam perisa.......Yang terbaru, perisa sayuran+buah-buahan dan multi grain........Untuk Anis, kami bagi perisa asli je (Tak berani lah kitaorang nak cuba perisa sayur+buah.Takut anis tak suka je kang)....Sebab sekarang dia dah pandai mintak susu campur milo, hihihi..........


 

Next entri: Senarai susu FM yang pernah anis cuba & nyawa kami tiga beranak hampir melayang


 ~BYE~

 













0 comments :

Post a Comment