Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, December 6, 2012

~ Dah 7 Tahun dahhhh ~


Macam mana boleh tak perasan..........................Dah 5 hari berlalu,,,huhuhu.........................01.12.2012 anniversary 5 sekawan sebagai penjawat awam.......70tahun tu.......Kalau ada anak, anak tu dah masuk darjah 1 okkkk..........




Alhamdulillah.........Masih DISINI macam sebelum-sebelum nie..............Dikeliling dengan officemate yang happy go lucky......Happy memanjang je diorang nie.........LLK pun selesa dengan diorang. Maybe umur kami lebih kurang sama............so, tak rasa segan sangat..............




Happy Anniversary Hanaisa, Shukri Sulaiman, Nisya, and Faizul..............Semoga kita lagi rajin lagi bekerja lepas nie...........





Yang masih ada 53 tahun servis lagi sebelum pencen........Lamanyaaaaaa..nape aku rasa macam dah 70 tahun aku kerja sekarang nie?????.......huhuhu



Takziah buat  Hanaisa. Semoga Hana sekeluarga tabah...Jangan sedih2x..
~BYE~

0 comments :

Post a Comment