Kamu-kamu Yang Comel

Saturday, November 24, 2012

~Sesi dalam Lab & My Graduation Day~


Nie antara yang join bengkel laman web aritu......Semua orang serius je masa nie.......Mana tak nya....Tiba-tiba, fasilitator kata " selepas lunch, saya nak setiap orang kena present website yang telah korang buat"



Gulpppp!!!!!WHAT!!!!!  Terus rasa sakit perut nak terberak, hahahaha!!!!!!! ~Habislah aku, kuang3x........




Yang pakai baju oren tu fasi we ouls .Namanya Puan Zai.......Ai duduk depan fasi ok......Jangan harap nak tido......Menguap.......Apatah lagi nak kentut........Fokus!!...fokus!!!~hahaha



Masa kena present kat depan sorang2x, agak cuak jugak le......Sebab website yang ai buat tu rasanya yang paling simple and palingggg tak menarik langsung.....Orang lain semuanya kalerfull bagai.......








  Website ai..................

 Alahai...Togel je................




Tapi....Yang paling penting, Ilmu yang fasilitator tu ajar sampai ke dalam kepala otak kami semua.......Kalau tak, blurrr je pasal wordpress..........bolehlah nak tolong webmaster upload ape2x lepas nie, kuikui.............








~And My Graduation Day~


^








^







^








^








^







ai dah grad.......Dapat sijil and goodies bag~ hahaha



Yang still menunggu mood rajin datang untuk repair balik website yang dibuat masa berbengkel aritu........Sebab fasi dah update kat facebook untuk announce website terbaik........Aduiiii.........~BYE~

0 comments :

Post a Comment