Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, November 15, 2012

Maxis Broadband 8GB RM68 Only ~I nak


ai memang pengguna Maxis broadband..........Tapi, ai pakai 4GB RM68/month........Sekarang nie, Maxis tengah buat promotion........8GB RM68/ month~Giles~.......Sape yang tak nak kalau bayar pada harga yang sama...kan...kan...kan....


ai tahu pun dari officemate and SIL yang dah ambik promo nie......Wahhh!!!!!Bolehlah upload macam-macam,,,,, muahahaha (gelak orang jahat)




Untuk pengguna yang dah ada modem (macam ai), korang boleh beli simcard and hanya perlu bayar downpayment RM 100... Untuk 5 bulan pertama, korang akan dapat rebate RM10/month....So, maksudnya 5 bulan yang pertama tu, korang hanya bayar RM58 jelah.....


Sama konsepnya kalau yang beli pakej sekali dengan modem tu.......Korang tetap dapat rebate RM10/month tapi permulaan kena bayar RM150


Sekarang nie 4GB still tak cukup untuk ai 3 beranak ......Anis sekarang dah pandai main online kat game nickelodeon.


Kalau tak layan permintaan-nye kang, dia concer channel 613 kang susah lah ai........Apa pun Tak boleh, huhuhu



Yang sekarang nie mungkin sedang berada di Maxis Centre
~BYE~

0 comments :

Post a Comment