Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, November 22, 2012

Mama Anis Kena Pergi Bengkel Laman Web | Yahooo!!!!



Minggu nie ai pergi Bengkel Laman Web...........So, seminggu lah tak berapa nak nampak batang hidung nie kat office (kalau ada pun masa petang-petang kang sebab kena tunggu en. suami kat office, huhuhu)


Sepanjang minggu nie, kalau ada complain tandas tersumbat ke...............staff tersangkut dalam toilet bowl ke...................office runtuh ke.................aircond tak sejuk ke...............sila gunakan ke-kreativitian anda untuk selesaikan problem tu, muahaha (memain jek....Asst ai kan ada....)




Yang segan nak update entri kat tempat orang, muahaha
~BYE~

0 comments :

Post a Comment