Kamu-kamu Yang Comel

Friday, March 16, 2012

Menyinggah ke Baked With Yen (BWY)

Tak sia-sia menemankan kawan LLK ke kedai Baked With Yen (BWY) @ Chow Kit semalam untuk memborong barang-barang nak buat coklat candy.........Actually, kedai nie agak buruk & kecik sikit kalau kita tgk dari luar.....Tapi..... bila masuk kat dalam kedai, takder lah buruk sangat.....bakery tool  & bahan-bahan nak buat kek/roti dll memang sangat banyak dan murah.........

Sambil kawan LLK tu sibuk memborong barang-barang nak buat coklat candy, LLK pun SAMA sibuk juga memborong. LLK membeli ini semalam.....
Biskut lady finger & beberapa bakery tool :-).......Orang yang suka buat buat kek, tahulah kot kegunaan biskut lady finger ni, hihihi...........Dah lama bangat LLK mencari biskut nie...Kat carefour, Tesco, Jusco, Econsave takder pulak:-(


Weekend, boleh mengasah bakat yang tak berapa terpendam ni.....Tu pun kalau menjadi....Kalau tak menjadi, harus-harus kena laser dari juri utama Master Cip kat rumah tu................hikhik....


~bye~

0 comments :

Post a Comment