Kamu-kamu Yang Comel

Saturday, February 4, 2012

Settle sudah satu bala............Lega!!!!!


Settle sudah kerja yang lama diperam2x sampai nak jadi jeruk.....Sampai gaduh2x manja dengan en. suami arini, kuikui...........Gara2x saya tak nak kuar jalan2x sebab nak menyiapkan photobook yang akan expired pada pukul 12.00 tengah malam nie (dasyat...dasyat...)

Nasib baiklah network malam nie tak buat hal.....Kalau tak, burn saje2x je coupun yang saya beli aritu. Dan En. suami semestinya akan bagi tazkirah panjang lebar.........Sila jangan contohi saya yang suka buat kerja last2x minute (^_^)


p/s: Ada masa kang, nak upload pasal percutian bajet kita orang......bye

2 comments :

  1. hehe..mcm2... mana hasil photobook tu

    ReplyDelete
  2. @LYAfrina

    Dalam minggu nie kot dapat...Masih menunggu..menunggu dan menunggu

    ReplyDelete