Kamu-kamu Yang Comel

Monday, February 13, 2012

Cameron Highland Memanggil-manggil

Walaupun pergi Cameron pada awal bulan Feb aritu, sampai sekarang masih teringat2x kat cameron highland, huhuhu....Tak puas bercuti kat sana......Jom layan gambar..Ni pun cilok dari fb En. suami..(Asik lupa je nak copy gambar kat pc rumah...Last2x, citer pun basi....heheh)



 Berangan macam dalam citer Ombak Rindu....hahaha


Banyak barang2x zaman budak-budak dulu disimpan dalam muzium nie...Betul2x teringat zaman kecik2x....Sampaikan adik yang ikut sekali tu cakap "Kak...Aku rasakan.owner muzium ni mesti ambik barang2x kita masa kita nak pindah rumah dulu kan...Habis semua barang kita ada kat sini"......Dan saya pun layan " a,ahh lah....Kak pun rasa mcm tu..." hahaha...................Tak rugi masuk dalam muzium nie ;-)






~BYE~

2 comments :

  1. memang seronok pergi sana..rasa aman jer

    ReplyDelete
  2. @Mama Ema

    walaupun panas terik tapi suhu kat sana macam duduk kat tempat beraircond jek...

    Kalau time malam, memang tak boleh nak berjalan2x kat atas tu...jadi mati sekejap, hehehe

    ReplyDelete