Kamu-kamu Yang Comel

Monday, January 16, 2012

Hari Gaji Se-Malaysia ~ Masa Untuk Makan Best2x


 Menu b/fast: LLK pilih Bubur ayam KFC....Kawan saya pulak pilih set yang ada omelette, hash brown and Pan cake





Lunch pulak, dianza ajak makan kat Little Penang..........Kali nie saya try makan asam laksa...Aritu member cakap dalam laksa tu diorang bubuh isi ikan seketul-seketul and rasanya sedap..........Bila dah makan, pada saya rasanya so so jek......Masih tak boleh lawan asam laksa yang kababoommm kat jusco tu ;-)




time supper pulak.............


Ada orang letak atas meja LLK......Terima kasih banyak...Semoga Allah murahkan rezeki awak sekeluarga...Amin

4 comments :

  1. Bestnya dapat gaji..
    Saya belum merasa lagi nak dapat gaji =(
    Cak! Senyum selalu ('',)

    ReplyDelete
  2. tak dpt nak merasa gaji..sebab gaji ditolak segala yang berhutang..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. aummm..sedapnyerrr..
    keje gov eyh?? gov mmg gaji awl kan.. kt tgu akhir bln gak la..bru blh nk mkn sdp2.. hehe

    ReplyDelete