Kamu-kamu Yang Comel

Sunday, January 8, 2012

Ezani Juara Masterchef Malaysia Pertama ~ Tahniah




Inilah dia Juara Masterchef Malaysia Pertama, Ezani Farhana.......Resepi salad nusantara, kek ubi bit dan lamb (masak apa tah...lupa lak namanya, huhuhu) berjaya mencuri hati juri-juri professional.....Tahniah...

Suka tengok ezani nie sebab dia nie cool memanjang walaupun masa tinggal beberapa minit je lagi....... Lagi satu yang saya suka tengok gigi dia....cantik (apa yang aku melalut nie, kuikui).......Nak suruh Dr. Ezani nie repair gigi sayalah...Aci tak, hihihi ;-)

4 comments :

  1. tahniah....
    comel la dia ni...
    lya xde ksempatan nk tgk.. x tringt lgsung

    ReplyDelete
  2. LYA: ezani ni memang comel.....Saya pun tak ingat sebenarnya....Nasib baik en. suami tu yg ingat...kalau tak, tak tgk masterchef final

    ReplyDelete
  3. tgk gak malam tadi...dah agak dia akan menang

    ReplyDelete
  4. mamaema: saya budget wahidan menang...sebab kalau tgk masakan yang wahidan masak macam lagi best dari ezani ;-)

    tergoda betul dengan dessert yang wahidan buat malam tu memang nampak cantik..

    ReplyDelete