Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, December 8, 2011

TBS Shower Gel ~ Buy 1 Free 1


Jom manjakan kulit dengan haruman shower gel The body Shop..........Dah lama tak pekena shower gel nie.....Masa 1st keluaran, hanya ada haruman mango sahaja...Tapi, sekarang nie dah macam2 haruman ada.....Papaya, Peach etc......Lepas mandi, semerbak wangi satu badan, hikhik.........

Untuk Promo Buy 1 Free 1 nie, hanya sah untuk pembelian 1botol Papaya shower gel & 1botol Peach shower gel......Tapi, daku lebih sukakan haruman papaya........Apakan daya, mama to be pun berkenan jugak kat haruman yang sama.........Takpe.......mak yong punya pasal, benda tu small matter...Next time, boleh beli lain pulak ;-)

Lupa pulak nak bagitahu harga shower gel TBS nie...Untuk promo ni 2 botol berharga RM19.90....So, 1 botol jatuh harga RM 9.95........Sangat berbaloi-baloi ;-)

p/s: Teringat iklan Chef Wan ~ Jom kiter mandi ........hahaha

5 comments :

  1. harganya brape eyh?? lya dh lme bnr x beli brg BS..

    ReplyDelete
  2. lom try lg jenis ni..
    sedap eh?

    sy biasa guna dewberry n strawberry..
    pergghh, yg tu bau rase mcm nk makan pun ade..
    besttt, feeling nk berendam pun ade.. hihihi.. =)

    ReplyDelete
  3. LYA: 2 botol untuk RM19.90......Saya pun dah lama tak pakai produk TBS....Bila tgk ada promo mcm nie, rembat jugak sebotol dua, hikhik

    Leily: Saya pernah pakai body lotion dewberry n strawberry perfume..Baunya sangat sedap & manis..Untuk Shower gel, saya dah try Mango, Peach & papaya.......betulah kak,,,rasa mcm nak makan pun ada gak...hahaha

    ReplyDelete
  4. dah lama tak beli barang mandian TBS

    ReplyDelete
  5. mamaema: belilah mamaema...harga tengah murah tu ;-)

    ReplyDelete