Kamu-kamu Yang Comel

Tuesday, December 13, 2011

Sweet Chat Cafe

1st time lunch kat Sweet Chat  tengahari tadi......Apesal selama nie tak pernah jumpa pun kedai nie....?Padahal hari2x lalu kat area nie ;-)

Sekali sekala ubah selera makan kat tempat-tempat macam nie pun best jugak...........TAPI..Kalau hari-hari makan kat tempat-tempat macam nie, boleh botak poket gabenor....hehehe....Jom, layan gambar

Ice Lemon Tea & Penut Sup... Sedap jugak penut sup ni.....Rasa macam kuah kacang tapi version manis2 buah





Pulut Kuning dengan rendang ayam & Spagetti Spicy Smoked Beef Pasta..Atau dikenali juga sebagai Spagetti masak lemak cili padi......


Makanan yang saya & kawan2x makan tengahari tadi semua sedap2x.....TAK PERCAYA!!!!...Tengoklah bukti kesedapan makan kat sini



Cafe nie terletak di tingkat 2, Midvalley Megamall.........Kalau nak maklumat lanjut tentang sweet chat nie, boleh klik SINI

0 comments :

Post a Comment