Kamu-kamu Yang Comel

Monday, December 12, 2011

Hari nie public holiday bagi orang Selangor ~ Macamner boleh tak tahu nie

Hari nie parking kat area rumah saya sangat sesak....selalunya, kalau pagi2x nak pergi kerja tu kereta dah kurang dah kat parking bawah tu....Pagi ni macam pelik pulak sebab kereta tak kurang2x....Nak keluarkan kereta pun bukan main susah :-(..........

Atas highway pulak sangat lengang......Laju jek En. suami saya tekan padle minyak, hihihi.....kalu tak...highway pun boleh jem w/pun dah bayar tol RM1.60 :-(

Kat dalam shopping kompleks sangatlah sesak dengan manusia.......Lagi stress time lunch hour, semua kedai makan pun penuh dengan umat manusia.................... Jangan kata kat tempat makan, kat toilet pun berebut :-(


Rupa-rupanya...........................

 v

  v



 v
 v


 v
Google
Hari ini merupakan hari cuti am bagi rakyat Selangor sempena Hari Keputeraan DYMM Sultan Selangor........Mamner boleh tak perasan.........Asal Selangor cuti, KL mesti sesak.........grrrrr...





p/s: bestnya orang Selangor....Selalu dapat public holiday.......

2 comments :

  1. LYA: saya & hubby pun tak perasaan semalam public holiday....Actually, kat dalam kalender pun memang dah tulis...Tapi, disebabkan Public holiday tu jatuh hari ahad...Maka, cuti tu di forward kan ke hari Isnin....

    ReplyDelete