Kamu-kamu Yang Comel

Monday, December 19, 2011

Bestnya Main Bowling Dengan Harga Murah





Dapat juga main bowling menggunakan voucher murah yang saya beli dari MYDEAL aritu..........Sebelum nie, pernah datang nak main gunakan voucher murah tu......Tapi, disebabkan kesalahan diri sendiri......Tak dapatlah nak gunakan voucher tu ;-(

Disebabkan voucher murah nie akan expired pada hujung bulan nie......En. suami ajak main bowling selepas balik dari kerja.......Ingatkan main bowling waktu malam tak ramai orang............Rupa2xnya, ramai pulak yang datang main menggunakan voucher MYDEAL nie, hehehe........So, kami berdua pun enjoy baling bowling sampai 9 games...

Selepas penat baling bowling......En. suami belanja makan KENNY ROGERS..Kalau tak disebabkan Jusco bagi Birthday Voucher pada En. suami, kompom tak merasa makan kat Kenny Rogers, huhuhu........Actually, voucher nie murah lah sikit.....BUY 2 set Quarter meal (B/pepper/Original/BBQ), get 1 FREE Quarter meal....


Kenyang sampai esok pagi, hihii....Tapi, muffin (termasuk dalam set hidangan nie) kitaorang tak dapat sebab dah habis...So, diorang gantikan dengan aiskrim....Aiskrim pun aiskrimlah.....Janji dapat ;-)



p/s: Pelik betul....sepatutnya tangan yang sakit sebab baling bola bowling tu guna tangan...ni tak der, Esok pagi kaki sakit, muntot sakit, pinggang sakit...............grrrrr...

3 comments :

  1. apa2 y free..mmg best.. n rugi kalo dlepaskan kan?

    ReplyDelete
  2. LYA: Tak free pun LYA...tetap kena bayar jugak...tapi murah sikit dari harga biasa....

    Mamaema:Time ada offer murah baru boleh main bowling......kalu tak, lambatlah nak boleh main...huhuu

    ReplyDelete