Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, November 10, 2011

Makan Time di Flying Chillies @ The Gardens

Minggu nie merupakan minggu terakhir bos saya bekerja di unit kami. Selepas nie, dia akan bertukar ke Cawangan lain atas sebab kenaikan pangkat....Disebabkan bos saya yang hansome tu akan berpindah so, my big bos yang baik hati tu deside nak belanja makan.

Kat sinilah kami semua makan tengahari tadi.......Pada mulanya saya ingatkan Flying Chillies nie kedai western food macam Chilies. Rupanya kedai nie kedai makanan Thailand. Actually, Flying Chillies nie satu company yang sama dengan Amarin Thai. Cuma nama kedai je lain2x. 
Kerabu mangga dengan isi catfish,tomyam seafood, kangkung belacan & ayam pandan.


Ikan Garoupa 3 rasa. Kalau korang singgah, silalah try.


Menu yang kami makan tadi semuanya sedap2x belaka......Tak sia2x bos belanja kami semua makan...Habis licin kami belasah semua, hehehe.................. Tak percaya???? Sila lihat bukti kerakusan kami


Punyalah dasyat sampai tinggal kepala ikan....Periuk & pinggan mangkuk pun habis tunggang langgang kami kerja kan, hehehe.........


p/s: Hilang kumbang seekor kat office nie......Yang tinggalnya penyengat jek. Congratulation En. A & good luck kat tempat baru

2 comments :