Kamu-kamu Yang Comel

Tuesday, November 29, 2011

Cuti Hujung Minggu ~ Main Bowling

Minggu lepas dah plan nak main bowling dengan harga murah....Tapi, macam maner boleh lak tak perasaan yang hari Isnin tu PUBLIC HOLIDAY...Saya ingatkan, govt je yang cuti pada hari tersebut...kuwang! kuwang! kuwang!...So, Voucher murah yang saya beli kat My Deal tu, tak boleh digunakan...Hampeh betulll!!!! Nasib baik voucher tu valid sampai akhir bulan disember nie <---------Sila salahkan diri sendiri, kuikui

Dah drive jauh2x kalau tak main rugi lorrrrrrrr...So, saya pun ajaklah diorang main jugak...Bukan byk pun, main satu game jek.......









 and...Pemenang jatuhan pin paling banyak ADALAH :-



























































































2 comments :

  1. fuh tere nyer kari....kari adalah pemenang nya....ader satu gmbr tu apsal di `blur' kan....hehehhehe

    ReplyDelete
  2. cameraman tangkap gambar belakang...Seksi pulak.sebab tu saya blurkan gambar tu,hehehe

    ReplyDelete