Kamu-kamu Yang Comel

Monday, October 24, 2011

Sogo Member Card

Gara-gara nak pergi beli jeans baru punya pasal, sanggup pi buat sogo card ni...Sebelum nie tak terbuka hati lagi nak buat card ni... Kalaulah sejak dulu lagi buat member card ni.... mesti dah banyak point saya kumpul, huhuhu......


saya dah jadi ahli............ hoho....poyos betul


Apa yang saya beli semalam?????

Hanya yang ini sahaja yang padan dengan paha mak yang macam drum stick, huhuhu.......

wristlet baru...Tapi bukan jenama ni, hohoho


p/s: Kalau bab beli seluar & sandal memang en. karie ku kena tunggu lama kat dalam kedai......Nasib baik en. karie faham masalah bini dia ni.......hehehe

0 comments :

Post a Comment