Kamu-kamu Yang Comel

Tuesday, October 4, 2011

Saya & Blog [Sessi Tag-Mengetag]


Sementara saya tengah free & anis + papanya tgh layan Fifi Fairuz Fuyuhhhh dia tu, bolehlah saya jawab soalan2x tag seperti di blog Lyafrina.Dulu rajin gak join GA or Contest tapi sejak kebelakangan ni jarang ditag oleh kawan2x so agak ketinggalan sikit....

Soalan:

Apa nama maya anda?
Lianalovekhairi (sila jangan geli geleman dgn nama maya saya, hikhik)

Umur anda berapa?
Dah tua dah pun dik non........Nak masuk 3 series, huhu

Bila tarikh lahir anda?
14 January 1983

Anda masih belajar atau berkerja? di mana?
Dah bekerja .....kat gomen

Anda single?
SINGLE bila setiap kali En. Suami pergi outstation or kursus luar KL, hikhik

Kenapa anda ada blog?
Sebab saya ingin mencatatkan memori /kenangan hidup kitaorang untuk kenangan di masa depan.. Kalau boleh untuk tatapan anak, cucu,cicit...... (^_*)

Anda kisah tak kalau ada orang benci anda?
Mestilah saya ambil kisah kalau ada org benci saya.........Lebih-lebih lagi kalau melibatkan pergaduhan dialam maya sana....huhuu, minta dijauhkan. Tak suka gaduh2x......

Sikap yang paling anda benci dalam dunia ni?
KAWAN yang suka mengambil kesempatan . KAWAN ketika waktu senang aje....waktu susah hilang entah kemana & yang HIPOKRIT........

Nyatakan salah satu blog yang anda paling suka baca...
Blog apa yang saya suka baca ye?...........Rasanya semua blog saya layan..Paling saya suka blog photography.......Saya suka tengok gambar2x....TAPI kan, kalau ada gambar makanan lagi saya suka......(dasar kuat makan punya orang), hahaha...............

Upload satu gambar anda (optional)
Hai, saya liana......

Dan TAG ni  dipanjangkan untuk kawan2 baru & lama dalam blog:
mamahana, Penjejak-Mimpi, beba-anas, Dianza Wirdani,cikpuanfinaz,nadia, shima.

p/s: Salam perkenalan ;-)

3 comments :

  1. tqvm liana :-)
    oppsss... kakak la... kena pgil kak liana la ni...

    yess..pling takut kalo musuh dlm selimut di alam maya ni kan..bkwn biar ikhlas:-)

    PEACE NO WAR!

    ReplyDelete
  2. mama hana: jom join...suka2x nak kasi blog berupdate...kekadang xder idea nak tulis apa kat blog tu, huhu...

    Jadi spontan sebab nak cepat....Takut berebut pc dengan anis, hihihi

    ReplyDelete